Dankwoord René Veldt

Datum: 10-12-2019

Hallo allemaal,

Nu ik dit schrijf op zaterdagmiddag, een week na ons mooie feest “20 jaar Stichting Veldwerk werkzaam in Nepal", zit ik nog steeds na te deinen op de overweldigende belangstelling voor ons Veldwerk en wat wij in Nepal doen.

Bij het jubileum van Stichting Veldwerk presenteerde ik ook mijn boek; 'het ging van een Leien dakje, maar dan anders’. Ik vond dat een spannende gebeurtenis! Hoe zal het boek vallen bij het lezerspubliek? Ik heb mijn boek gewoon als altijd, simpel en vanuit mijn hart geschreven. Maar het is ook leuk te horen dat het goed ‘valt ‘ bij de lezers.

Tsja, wat een geweldige middag! De massale opkomst van belangstellenden die mij en Stichting Veldwerk een warm hart toedragen, het optreden van Hans Laduc, de aanwezigheid van burgemeester Hans Romeyn, de filmpjes van het SVN team in Nepal, Bharat, zijn gezin & Huub, de mooie speeches en de succesvolle verkoop van mijn boek. Ik ben er nog stil van in de gekte van de wereld om mij heen, maar eventjes helemaal prima zo. Ik zou alle aanwezigen hartelijk willen bedanken voor hun aanwezigheid en hun nimmer aflatende belangstelling en enthousiaste steun voor Stichting Veldwerk. Tevens zou ik de sponsoren willen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om dit jubileum met zo min mogelijk kosten voor Stichting Veldwerk mogelijk te maken! Heel fijn ook dat Stichting Maha Mata en Stichting Proactief, van wie we veel (geldelijke) steun door de jaren heen hebben ontvangen aanwezig was. Ook hartelijk dank voor de aanwezigheid van Stichting Cross Borders. Top!

Maar, het leven gaat door. Stichting Veldwerk en ik dus ook. Onze 150 sponsor studenten hebben nog steeds hun schoolgeld nodig en de twee centra voor de anders getalenteerde mensen doen nog steeds een beroep op Stichting Veldwerk. Wij als Stichting Veldwerk gaan door met onze steun aan hen om ook deze mensen aan een beter bestaan te (blijven) helpen.

Aan het einde van dit jaar willen wij jullie nogmaals bedanken voor uw steun aan ons in de afgelopen twintig jaar. We hopen dat jullie nog lang meedoen met ons Veldwerk, om de studenten en de anders getalenteerde medemensen een goede start te laten maken in het nieuwe jaar en daarna. 20 jaar Stichting Veldwerk in Nepal, wij plakken er nog jaren aan vast, doen jullie mee? Veel dank van mij en het Veldwerk Team in Nepal en Nederland en bij deze alvast fijne feestdagen!

Groetjes, René Veldt.