Groot succes little glow Nepal 2015

Datum: 05-01-2016

**Groot succes little Glow Nepal 2015**

Vanaf de herfstvakantie was het voor Maria Schoenmakers en Annemarie van Poppel weer zover. Na de verschrikkelijke aardbevingen wilden zij ook in 2015 nog 'little Glows' blijven schilderen en vouwen. Dit om een duurzame bijdrage te leveren aan de projecten van stichting Veldwerk.

Vele bestellingen werden geplaatst door mensen uit de netwerken van Maria en Annemarie en ook op de kerstmarkt in Aarle-Rixtel werd goed verkocht. Van netwerk naar netwerk, dat is het motto en zo kwam er een netwerk bij rond Joke van der Burg in Hoorn.

Van little Glows tot Glows XL, niets lijkt te gek voor de mensen zelf, of om als cadeau weg te geven. Inmiddels staan er al 'little Glows' in Zweden, Engeland, Schotland, Saba, Zwitserland, Frankrijk, België en Tsjechië... Met een extra donatie van een echtpaar, dat het initiatief erg waardeert, kwam het eindbedrag voor 2015 op € 9.150,-.

Dank aan iedereen!

© 2020 Stichting Veldwerk. Geen woorden, maar daden.