Inschrijven wandel- en fietstocht voor Nepal 2018

Datum: 23-02-2018

Inschrijven wandel- en fietstocht ten bate van Nepal op 15 april 2018

Ook in 2018 organiseert stichting Veldwerk in samenwerking met stichting Maha Mata Nederland en stichting Holland Building de wandel- en fietstocht Voetprints voor Nepal. Voetprints voor Nepal vindt plaats op zondag 15 april 2018. Er zijn verschillende routes in de Soesterduinen om te fietsen of te wandelen. De dag wordt afgesloten met een Nepalees buffet bij het begin- en eindpunt van de tocht. De afstanden variëren, van kort tot een flinke route.

De opbrengst van Voetprints voor Nepal gaat dit jaar naar onze partner Education First Foundation voor het studiebeurzen-programma. Door uw deelname en bijdrage geeft u studenten in Nepal toegang tot onderwijs, wat hen in staat stelt om de cirkel van armoede waarin zij en hun families zich bevinden, te doorbreken.

U kunt zich hier inschrijven.