Jaarverslag 2016

Datum: 23-05-2017

Jaarverslag 2016

Het jaarverslag van Stichting Veldwerk is gepubliceerd op onze website. Via deze weg willen wij, het team in Nederland en Nepal, iedereen hartelijk danken voor de steun die we van jullie ontvingen de afgelopen jaren.

Dankzij jullie hulp hadden veel kinderen toegang tot onderwijs en kregen gemeenschappen in afgelegen gebieden in Nepal toegang tot gezondheidszorg.

Ook de komende jaren blijft Stichting Veldwerk zich inzetten voor deze gemeenschappen door projecten te ondersteunen waarbij kinderen centraal staan en we ons inzetten voor het verbeteren van de algemene levensstandaard van families.

Willen jullie een student steunen of meer weten over onze projecten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze facebook-pagina en via onze website.

Met warme groeten, SVN team