Jaarverslag 2020

Datum: 27-02-2021

Jaarverslag 2020

Het jaarverslag van Stichting Veldwerk is gepubliceerd op onze website. 2020, een jaar dat ook in Nepal in het teken van COVID19 stond.

Via deze weg willen wij, het team in Nederland en Nepal, iedereen hartelijk danken voor de steun die we van jullie ontvingen de afgelopen jaren. Dankzij jullie hulp kregen kinderen en families in Nepal ondersteuning op hun weg naar een beter leven!

Ook de komende jaren blijft Stichting Veldwerk zich inzetten voor deze gemeenschappen door projecten te ondersteunen waarbij kinderen centraal staan en we ons inzetten voor het verbeteren van de algemene levensstandaard van families. Willen jullie een student steunen of meer weten over onze projecten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze facebook-pagina en via onze website.

Met warme groeten,

SVN team

© 2020 Stichting Veldwerk. Geen woorden, maar daden.