Nieuwsbrief SVN december 2021

Datum: 09-12-2021

Een update over de projecten en het werk in Nepal

In onze nieuwsbrief van december, is er een nieuws over Hari en Ujjwal, twee studenten uit het EFF studiebeurzen-programma. Verder nemen we u mee op bezoek naar onze projectgebieden en vertelt Suraj over de Quest Trek waar negen EFF studenten een kans kregen om een beter beeld te krijgen over hun toekomstmogelijkheden.

Dit en nog meer nieuws kunt u lezen in onze nieuwsbrief (klik op de onderliggende link).

Blijf op de hoogte van onze projecten via onze facebook-pagina en via onze website.

Met de kerstdagen en het einde van 2021 in zicht, willen wij u graag danken voor alle steun die wij hebben mogen ontvangen van alle mensen die Stichting Veldwerk, EFF en Nepal een warm hart toedragen. Wij hopen dat ook in de komende jaren, wij verder op u mogen rekenen zodat wij ons werk in Nepal kunnen voortzetten.

Met warme groet uit Kathmandu en de beste wensen voor een mooi 2022,

Stichting Veldwerk

© 2020 Stichting Veldwerk. Geen woorden, maar daden.