Sponsorreis naar Nepal

Datum: 02-03-2017

IMG_1248.JPG

Erik en Marijke steunen sinds vele jaren het werk van Stichting Veldwerk in Nepal.

Hierbij een oproep van hen:

“Wegens succes herhaald!

Van 3 tot 14 november 2017 organiseren we opnieuw een sponsorreis naar Nepal! We maken kennis met Nepalezen die ontwikkelingswerk doen... in hun eigen land én we maken tijd vrij om wandeltochten te maken, bijzondere plekken te bezoeken en contacten te leggen met Nepalezen. We doen dit samen met mensen die Nepal op hun duimpje kennen.

November is een hele mooie maand om Nepal te bezoeken: droog en overdag 24 graden.

Ben je enthousiast dan horen we het graag en kunnen we je meer informatie geven. Stuur een berichtje naar: marijkebeers@upcmail.nl.”

Een deel van de opbrengst van deze reis komt ten goede van Stichting Veldwerk. Een andere organizatie die gesteund wordt door deze sponsorreis is Stichting Paraplu Nepal.

Enkele foto's van vorig jaar, tijdens het bezoek van de groep aan de projecten van SVN in Dhading:

IMG_1316.JPG

IMG_1371.JPG