Sponsorreis november 2018

Datum: 01-02-2018

Van 9-20 november 2018 zal, vanwege het grote succes, de vierde sponsorreis naar Nepal plaatsvinden. De reis wordt georganiseerd door Marijke Beers en Erik Pijs. Met een groep van maximaal 12 deelnemers gaan we op reis. We maken kennis met Nepalezen die ontwikkelingswerk doen in hun eigen land én we maken tijd vrij om wandeltochten te maken, bijzondere plekken te bezoeken en contacten te leggen met Nepalezen en met Nederlanders die er aan het werk zijn in projecten. We doen dit samen met mensen die Nepal op hun duimpje kennen. November is een hele mooie maand om Nepal te bezoeken: droog en overdag 24 graden. Wil jij meer informatie of wil je mee, stuur dan een mailtje naar marijkebeers@upcmail.nl.

Door deel te nemen aan de reis, geef je een bijdrage aan Stichting Paraplu Nepal en Stichting Veldwerk Nepal.

Een verslag van de reis in november 2017, vind je hier.