"Voetprints voor Nepal 2020" afgelast

Datum: 27-03-2020

Lieve en zeer gewaardeerde deelnemers, sponsors en vrijwilligers,

Wij zien ons helaas genoodzaakt om Voetprints voor Nepal op 17 mei a.s. af te gelasten.

Dit bericht zal geen verrassing zijn, maar wij willen graag duidelijkheid scheppen in deze onzekere tijd waarin we ons allemaal zorgen maken over ziekte, familie, vrienden, werk en inkomen. Veel dank voor de inspanningen die voor dit jaar - en andere jaren - zijn geleverd!

Of, en zo ja wanneer, er een 10e Voetprints voor Nepal komt is op dit moment nog geheel onduidelijk en eerlijk gezegd is dit ook niet de juiste tijd om ons daar over te buigen.
Te zijner tijd zullen wij jullie hier nader over informeren.

Het inschrijfgeld 2020 wordt aan jullie terug gestort door de penningmeester van Voetprints. Voor eventueel reeds overgemaakt sponsorgeld zal het bestuur van desbetreffende stichting met jou persoonlijk contact opnemen.

Veel sterkte de komende tijd en doe voorzichtig.
Blijf optimistisch en bovenal… blijf veilig en gezond!

De Voetprints organisatie & alle bestuursleden van S”HB”N, Veldwerk en Maha Mata.

© 2020 Stichting Veldwerk. Geen woorden, maar daden.