Voetprints voor Nepal 2020

Datum: 11-02-2020

In samenwerking met Stichting Maha Mata Nederland en Stichting Holland Building Nepal, organiseert Stichting Veldwerk op 17 mei 2020: Voetprints voor Nepal

Mooie routes voor wandelaars (15 en 25 km) en fietsers (30 en 50 km) in de Soesterduinen.

De opbrengst van deze actie gaat naar de studenten van Education First Foundation, kinderen die door hun afkomst geen toegang hebben tot onderwijs door hun achtergesteld positie in de maatschappij. Deze kinderen zijn van lage economische en/of sociale achtergrond.

Inschrijfgeld is € 7,50 per persoon (voor het dekken van organisatorische kosten). Daarnaast vragen wij de deelnemers om zich voor ons project te laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen, collega’s, enz. waarbij geldt: elk bedrag is meegenomen!

Meld je aan via onze website met het inschrijfformulier. Na ontvangst krijg je alle nodige informatie toegestuurd.

SOESTERDUINEN, 17 MEI 2020

Stichting Veldwerk en de kinderen in Nepal rekenen op jullie steun!

© 2020 Stichting Veldwerk. Geen woorden, maar daden.