Voetprints voor Nepal groot succes

Datum: 11-09-2016

Voetprints voor Nepal groot succes

Fiets- en wandeltocht Voetprints voor Nepal heeft dit jaar een recordopbrengst van ruim € 10.000 opgeleverd voor de drie organiserende stichtingen, stichting Maha Mata Nederland, stichting Holland Building Nepal en stichting Veldwerk. Deelnemers, sponsoren en organisatie bedankt!

Stichting Veldwerk zal haar aandeel in de opbrengst gebruiken voor een sanitairproject in Dhading, dat onderdeel vormt van de uitvoering van de herstelplannen na de aardbevingen in 2015.

Dankzij de goede weersomstandigheden konden de 142 deelnemers genieten van de mooie natuur in de omgeving van Loosdrecht. Na afloop werd afgesloten met het Nepalese buffet met Dal Bhat en de traditionele verloting onder de deelnemers.