Nieuws

Nieuwsbrief zomer 2018

Datum: 17-07-2018

Een update over de projecten en het werk in Nepal In onze zomer-nieuwsbrief is er een update over enkele nieuwe (tiffin programma en opknappen Tauthali School) en afgeronde projecten (WASH in Dhading).

Lees verder

Opknappen Tauthali School in Telkot

Datum: 17-07-2018

In juni werd SVN benaderd door studenten van het 3de jaar bachelor studies “Social Work” van het Nepal Mega College. Als deel van hun curriculum, dienen zij een project te implementeren met alle nodige papierwerk, zoeken van donors en rapportage.

Lees verder

Day care centre in Balaju

Datum: 04-06-2018

CESC streeft naar kwalitatief hoogstaand onderwijs voor arme en achtergestelde kinderen die met hun gezin in de buurt van Balaju (Kathmandu) wonen.

Lees verder

Privacybeleid SVN mei 2018

Datum: 21-05-2018

Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR) in werking. Deze nieuwe (Europese) privacywetgeving is van toepassing op alle lidstaten van de Europese Unie. Ook voor Stichting Veldwerk is uw privacy belangrijk en wij doen er dan ook alles aan om uw privacy te waarborgen en zorgvuldig met uw gegevens om te gaan.

Lees verder

Nieuwsbrief voorjaar 2018

Datum: 07-05-2018

Een update over de projecten en het werk in Nepal De nadruk lag de afgelopen maanden op de duurzaamheid van de projecten. Het team in Nepal werkt hard om in samenwerking met de lokale partners en de lokale overheid, de projecten over te dragen aan de gemeenschappen. De studenten die financiele ondersteuning krijgen van EFF voor hun studie, doen het goed en daar zijn we fier op. Sommigen hebben wat meer hulp nodig dan anderen ... 

Lees verder

Musahar project in Jhiljhile

Datum: 07-05-2018

De Musahar gemeenschap is een van de meest gemarginaliseerde groepen van Nepal. Musahar is een kaste die niet sociaal geaccepteerd wordt door andere groepen en zij worden uitgesloten in elk aspect door sociale discriminatie. Ze worstelen met armoede, analfabetisme en hygiëne.

Lees verder

Jaarverslag 2017

Datum: 01-05-2018

Het jaarverslag van Stichting Veldwerk is gepubliceerd op onze website. Via deze weg willen wij, het team in Nederland en Nepal, iedereen hartelijk danken voor de steun die we van jullie ontvingen de afgelopen jaren.

Lees verder

Gahate day care en health center

Datum: 05-04-2018

Het Gahate day care en health center overgedragen aan de lokale gemeenschap en overheid ... een succes voor de duurzaamheid van het center!

Lees verder

ANM studiebeurzen

Datum: 02-03-2018

Reeds meer dan 20 jonge, vrouwelijke studenten uit Nalang en Salang in Dhading kregen de afgelopen jaren de kans om te studeren voor CMA – Community Medical Assistant, ANM – Auxiliary Nurse Midwife – of lab technician. De meeste van de afgestuurde meiden gingen aan het werk in het Dhading district, in de lokale health post van de overheid of in de centra van SVN maar sommigen trokken verder naar afgelegen gebieden om zich in te zetten ten dienste van de gemeenschappen daar.

Lees verder

Inschrijven wandel- en fietstocht voor Nepal 2018

Datum: 23-02-2018

Inschrijven wandel- en fietstocht ten bate van Nepal op 15 april 2018 Ook in 2018 organiseert stichting Veldwerk in samenwerking met stichting Maha Mata Nederland en stichting Holland Building de wandel- en fietstocht Voetprints voor Nepal. Voetprints voor Nepal vindt plaats op zondag 15 april 2018. Er zijn verschillende routes in de Soesterduinen om te fietsen of te wandelen.. De dag wordt afgesloten met een Nepalees buffet bij het begin- en eindpunt van de tocht. De afstanden variëren, van kort tot een flinke route. U kunt zich hier inschrijven. 

Lees verder


Bekijk alle eerdere nieuwsberichten in het Nieuwsarchief


© 2015 Stichting Veldwerk. Geen woorden, maar daden.