Financiën

Stichting Veldwerk stelt jaarlijks een jaarverslag en exploitatieoverzicht op. In deze documenten legt de stichting verantwoording af over het gevoerde beleid en de projecten.

Donaties worden gebruikt voor het bekostigen van onze activiteiten in Nederland en in Nepal. In Nederland gaat het dan om uitgaven, die samenhangen met fondsenwerving. Het bestuur ontvangt overigens geen vergoeding voor haar werkzaamheden, alleen kunnen gemaakte kosten worden gedeclareerd.

De uitgaven in Nepal bestaan uit de kosten van ons kantoor, het Veldwerk-team, communicatie-, transport- en verblijfkosten voor het monitoren van de projecten alsmede de bijdragen aan de lokale projecten.

Wilt u meer weten over onze activiteiten?  Raadpleeg dan onderstaande exploitatieoverzichten.

Financieel verslag 2016 Stichting Veldwerk

Financieel verslag 2015 Stichting Veldwerk